Stauning Whisky

Stauning Whisky

Der var engang ni venner, der mødtes i et gammelt nedlagt slagteri...

Historien om hvordan Stauning Whisky forvandlede sig selv fra et hyggeligt hobby-projekt til et succesombrust whisky-brand er en fortælling om nysgerrighed, opfindsomhed og god gammeldags vestjysk stædighed.  

Her hos Bruuns Atelier vil du om ikke så længe finde Stauning Whisky på hylderne. Da jeg læste om deres historie tænke jeg det er netop sådan et firma  som høre hjemme her i butikken. Mange af de kunstner som udstiller her i butikken er starte med en hyggelig hobby men senere er blevet selvstændig fordi de netop er dygtige til det de nu laver. 

Ind til videre kan du finde Stauning Rye Whisky med en mørk og ristet duft og en lang eftersmag med strejf af moden frugt. Og som har vundet guld ved både The International Wine & Spirit Competition 2021 og Beverage Testing Institute's reviews 2021 og World Whiskies Awards 2022

Stauning KAOS Triple Malt Whisky bund og grund, alt det bedste fra Stauning, samlet i én flaske. Lidt røg, lidt krydderi og masser af kompleksitet i en bredt anvendelig New Nordic Whisky.

Der er noget at glæde sig til hvis du er til whisky. Jeg er absolut ikke en whisky typen medminder der kommer kaffe i mv. men efter jeg har smagt Stauning Rye ... jaaa så kan det godt være at jeg er blevet konverteret til de hellige dråber. Den har en dejlig rund og blød eftersmag hvor KAOS har lidt røget smag og gør at den er lidt mere kraftfuld i smagen.  

Og så er det Dansk og dejligt! 

 

Tilbake til bloggen