Jul på Voergaard Slot

Jul på Voergaard Slot

Jul på Voergaard Slot 2022 bliver noget ganske særligt, og vi glæder os til at byde indenfor til oplevelser for hele familien!

25. - 27. november og 2. - 4. december

I samarbejde med Kgl. Hofleverandør Bering House of Flowers, Danmarks Radio  byder Voergaard Slot, som det eneste sted i landet, gæster indenfor til magisk jul på slottet.

Bjarne Als og Bering House of Flowers juleunivers foldes ud, og giver inspiration til årets julesammenkomster, når der bliver pyntet op under årets tema: Musik på juleslottet. Danmarks Radio rykker for første gang ind i slottets smukke lade og gør os klogere på Børne tv’s historie, og sidst men ikke mindst, kan besøgende glæde sig til årets julemarked, der foldes ud fredag, lørdag og søndag d. 25.-27. november samt d. 2.-4. december.

Jul på Voergaard Slot er for hele familien, og familiens yngste kan se frem til at hjælpe Bamse med at løse årets Julejagt.

Og vi har en ekstra overraskelse i ærmet, for familiens yngste kan nemlig se frem til at møde en af de elskede figurer fra DR’s Minisjang: Børste! Børste kigger forbi Jul på Voergaard d. 26. + 27. november.

Bruunsatelier.dk stand er i ridehuset. På standen vil du finde masse af flotte julepynt samt dejlige og lækre julespecialiteter og øl, snaps og gin fra Skagens Bryghus som jeg har et samarbejde med.

Der vil selvfølgelig være rig mulighed for ølsmagning på Skagens Bryghus julebryg. 

Håber vi ses. 

 

Tilbake til bloggen