Bruuns Art

Illustrator og tegner Lone Bruun
Håndtegnet dyreportrætter. 
Priser og størrelser finder du her på hjemmesiden

 

Dit personlig unikke billede som du kan bestille.
En unik gave ide eller et evigt minde. 
Håndtegnet dyreportræt kan du vælge om det skal tegnets enten i sort tusch eller i farveblyant. Der er mulighed for flere dyr sammen på et billede når vi kommer op i A3 størrelse. 
I farveblyant kan du vælge om det skal tegnes i en bestemt farvenuance eller flere farvet. 

Mine tegninger kan være meget detaljeret og går meget op i farver og skygger herved kombinere skyggerne med de refleksioner som er på foto af dyret inden for den farveskala som passer til hoved farven. For mig er motivet ikke en kopi fra et foto men et kunsthåndværk. 
 
Du sender et foto på enten sms eller mail. Billedes kvalitet skal være godt så jeg har mulighede for at se farve og skygger. Nu beder billede er nu beder bliver tegningen. Ved flere dyr på en tegning sender du enten enkelt vis billede eller et samlede billede det er helt op til dig.

Special bestillinger og opgaver som naturbilleder mv. tager jeg også gerne imod. 

Leveringstid tager normalt 4 uger (der kan være mange bestillinger på samme tid. Men bestil i god tid. OBS! Ved bestilling ved konfirmation, sommerferie og jul kan der vare 4 - 8 uger) Skriv gerne forventet leveringstid og ved haste bestilling, ring og spørg. Jeg finder normalt altid tid til en ekstra.